MUSIC CREATIONS

Het bedrijf organiseert muziek-evenementen en workshops op maat, voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zij verzorgde optredens en workshops voor o.a. Rabobank, UWV, World Press Photo en Philip Morris.

  

CULTUUR EN ENTERTAINMENT

Concerten:  Piano solo en/of in combinatie met zang of instrument. Pianist Frank Antens verzorgt voor u of uw bedrijf een optreden, geheel naar uw wensen. Dit kan zijn klassieke of lichte muziek, of een combinatie.

Muziekensemble Accolade

Muziekensemble Accolade is gespecialiseerd in Franse Chansons en melodieuze popmuziek.Daarnaast is Accolade veel gevraagd op stijlvolle feesten en symposia, waar hun muzikale bijdrage vaak een fundamenteel onderdeel is van het symposium. Bezetting: Frans Brekelmans zang,gitaar Paulien Ongering fluiten,accordeon en zang en Frank Antens,

Trouwerijen

Luister tijdens deze belangrijke dag in jullie leven, naar de muziek die jullie willen horen, uitgevoerd door pianist Frank Antens, op aanvraag in combinatie met zang of ander instrument.

Workshops

Maak samen een muziekstuk!! De lol van samen muziek maken en werken aan een muziekstuk inclusief uitvoering is een fantastische ervaring. Het luisteren naar – en leren van elkaar laat een onuitwisbare indruk achter.

info@frankantens.nl